2 lžíce kostiček broskve (čerstvé nebo z konzervy), 4 lžičky citrónové šťávy, 1 láhev Kofoly, koření kari.
Vysoké sklenice naplníme ledem, přidáme ovoce a citrónovou šťávu. Doplníme Kofolou, promícháme a posypeme kari.
2 lžíce kostiček broskve (čerstvé nebo z konzervy), 4 lžičky citrónové šťávy, 1 láhev Kofoly, koření kari.
Vysoké sklenice naplníme ledem, přidáme ovoce a citrónovou šťávu. Doplníme Kofolou, promícháme a posypeme kari.
Vepřová žebra opláchneme pod tekoucí vodou a osušíme. Rozdělíme na menší části po 250g a důkladně osolíme a opepříme. Do misky si najemno nastrouháme oloupaný křen
Čti víceŽampiony portobelolo nám v tomto receptu na hamburger budou plnit funkci klasických bulek na hamburgery. Proto z nich odstraníme nohy a necháme pouze hlavy. Ty ze spodní strany osolíme a opepříme.
Čti více