Králičí zadní grilované v alobalu s žampiony
Králičí zadní grilované v alobalu s žampiony

Ingredience: 4 zadní nohy z králíka, 8 menších žampionů, 100g másla, 4 bobkové listy, 8 stroužků česneku, sůl, pepř

 

Postup: Králičí zadní nohy nejprve řádně odblaníme a opláchneme. Pak je ze všech stran důkladně opepříme a potřeme utřeným česnekem se solí. Králičí maso vložíme na připravené pláty alobalu. Žampiony si rozkrájíme na čtvrtiny a přidáme ke králičímu masu. Ke každému dílu dáme 1 bobkový list a 25g másla. Alobaly zabalíme a vložíme na rozpálený gril. Na středním ohni grilujeme maso 35 minut. Nakonec můžeme ještě 5 minut opékat králičí maso na roštu, aby křupalo.

 

Vhodná příloha: brambory pečené v alobalu

Sledujte náš Facebook