Krevetové jednohubky s chutí Japonska
Krevetové jednohubky s chutí Japonska

Ingredience: 16 středně velkých krevet, sójová omáčka, worcesterová omáčka, sůl, bílý pepř, 2 lžíce sezamových semínek, 2 stroužky česneku

 

Postup: Krevety si nejprve důkladně oloupeme a opláchneme. Po opláchnutí necháme osušit a mezitím si připravíme marinádu. Do misky si dáme sójovou omáčku společně s worcesterovou, přidáme utřený česnek, bílý pepř a trochu soli. Důkladně promícháme a touto marinádou potřeme každou krevetu. Každou krevetu také napíchneme na špejli a vložíme na gril. Grilujeme 3 minuty z každé strany a v průběhu stále potíráme zbylou marinádou. Po vyjmutí z grilu krevety z obou stran posypeme sezamovými semínky.

 

Vhodná příloha: pečivo nebo bez přílohy

Sledujte náš Facebook