pesce spada con pomodorini e olive nereIngredience: 4 řízky z mečouna (tloušťka 1 cm), 1 citron, olivový olej, mořská sůl, 6 lístků máty, 2 stroužky česneku, špetka oregana, 400g malých rajčátek, 200g černých oliv, pepř

 

Postup: Plátky mečouna osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou z obou stran. Pak rybu položíme na plátky alobalu a ke každé porci přidáme stejné množství rajčat a oliv. Pak ještě přidáme nasekanou mátu a oregáno a nahrubo nasekaný česnek. Každý plátek jemně zakápneme olivovým olejem a pečlivě zabalíme do alobalu. V alobalu necháme 2 hodiny marinovat v lednici. Pak vkládáme na gril, kde necháme grilovat 7 minut. při servírování pouze přendáme obsah alobalu na talíř a nazdobíme.

© Lsantilli – Fotolia.com

Vhodná příloha: celozrnné pečivo

Sledujte náš Facebook