3 lžíce majonézy, 2 lžíce kávové smetany, 2 lžíce nastrouhaného parmezánu, špetka soli.
Všechny přísady dobře promícháme a omáčku použijeme na zelené saláty nebo květákový salát.
Doba přípravy: 10 min.
Sledujte náš Facebook
Co budeme grilovat?
- Flambování (7)
- Hamburger (14)
- Koření (44)
- Koření od A až do Z (36)
- Nezařazené (33)
- Přednosti grilování (13)
- Recepty (982)
- Majonézy,zálivky a marinády (36)
- Maso,drůbež,ryby (717)
- Drůbež (188)
- Hovězí maso (86)
- Jehněčí maso (43)
- Některé speciality světové kuchyně (61)
- Ryby (118)
- Telecí maso (11)
- Uzeniny (28)
- Vepřové maso (178)
- Vnitřnosti (23)
- Zvěřina (15)
- Masové a drůbeží speciality (37)
- Osvěžující nápoje (14)
- Polévky (4)
- Předkrmy (63)
- Sladké speciality (19)
- Toasty a sendviče (37)
- Zelenina a ovoce (137)
- Saláty (34)
Náhodné recepty
Vyzkoušejte!19-04-2014Hovězí biftek na červeném víně s žampiony, fazolkami a vařeným chřestem
Čti více20-11-2015Grilované placky z polenty po indicku
Nejprve přivedeme k varu 600ml vody, kterou osolíme a do osolené vroucí vody vmícháme instantní polentu. Přidáme pepř, prolisovaný česnek, kurkumu, anýzkoriandr a chilli
Čti víceNáš tip
- Jak na grilování? Vyzkoušejte netradiční postupy a recepty s grily Weber.
- Web o polévkách a vývarech