Burgery Johny-Boye

Burgery Johny-Boye

Ingredience:

Burgery Johny-Boye
Burgery Johny-Boye

čtvrt kila mletého hovězího na jednu porci

Rovnoměrný poměr následujících chutí:

sůl

drcený černý pepř

oblíbená domácí šťáva na natírání

Detaily receptu:

Udělejte si rovnoměrné karbanátky a nechte v pokojové teplotě odstát půl hodiny před grilováním.

Vajíčko připravte na přímé grilování. Když je vajíčko rozpálené na 350°C, dejte burgery na gril a nechte zatáhnout dvě minuty.

Obraťte burgery. Po dvou minutách je obraťte znovu.

Uzavřete BGE zavřením klapky a spodních dvířek. Nechte burgery grilovat 3 až 5 minut, dokud nemají správnou teplotu, kterou musíte kontrolovat teploměrem.

Dejte burgery z grilu a nechte je odpočinout 5 minut, než je budete servírovat.

Související recepty

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *