Marinovaná vepřová panenka

Ingredience:

Marinovaná vepřová panenka
Marinovaná vepřová panenka

1,5 kg panenky

 2 lžíce sojové omáčky

2 lžíce suchého sherry

1 lžíce hnědého cukru

1 lžíce lehkého stolního oleje

 1 1/2 lžičky medu

1 lžička rozmačkaného česneku

 1/2 lžičky skořice

Detaily receptu:

Smíchejte všechny ingredience.

Namažte na maso, uzavřete do pytlíku a dejte přes noc do lednice.

Vajíčko rozpalte na 150°C a 35 minut nechte doutnat na nepřímé vaření. Maso polévejte během procesu zbytky marinády. Grilujte dokud maso nebude ugrilované podle vašich představ.

Související recepty

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *