Vepřové medailonky v hořčičné omáčce

Vepřové medailonky v hořčičné omáčce

Ingredience:

Vepřové medailonky v hořčičné omáčce
Vepřové medailonky v hořčičné omáčce

1 kg vepřové panenky

3 lžíce rostlinného oleje

1 lžíce kremžské hořčice

 1/2 lžičky mořské soli

 1/2 skleničky bílého vína

Hořčičná omáčka:

1 3/4 hrnku smetany na šlehání

 1/4 hrnku kremžské hořčice

 1/4 lžičky soli

 1/8 lžičky bílého pepře

Detaily receptu:

Smíchejte olej, hořčici, sůl a pepř a dobře promíchejte. Vepřové potřete. Potom dejte na 8 hodin maso do lednice v plastové krabičce.

Panenku dělejte na grilu rozpáleném na 150°C. Dělejte asi 25 minut a každých deset minut polévejte vínem.

Během vaření si připravte hořčičnou omáčku.

Servírujte panenku nakrájenou na plátky. Plátky polijte omáčkou.

Související recepty

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *