1 žemle, 1 cibule, 1 vejce, ¼ lžičky soli, špetka mleté papriky, 250 g vepřového masa, 250 g mletého masa z bifteku, 4 plátky ananasu z konzervy, ½ šálku strouhanky, ½ šálku strouhaného sýra

Žemli namočíme v mírně teplé vodě. Cibuli oloupeme a nakrájíme na velmi malé kousíčky. Žemli dobře vymačkáme a přidáme ji spolu s cibulí, vejcem, solí a mletou paprikou k masu a zpracujeme na vláčné těsto. Plátky ananasu obalíme masovým těstem. Strouhanku smícháme se strouhaným sýrem a touto směsí obalíme masové plátky s ananasem uvnitř. Plátky grilujeme na uhelném nebo elektrickém grilu po obou stranách vždy 5 minut.

Příloha: bramborový salát, salát z fazolí nebo hlávkový salát.

Doba přípravy: 35 min.

Sledujte náš Facebook