Roasted pork chop and potatoesIngredience: 4 plátky vepřové kotlety s kostí, 600g malých nových brambor, 2 červené cibule, 1 chilli paprička, domácí grilovací koření, sůl, pepř, 100g másla, olej

 

Postup: Plátky kotlety si naklepeme pěstí a nařízneme povrchovou blánu. Pak plátky vložíme do misky, posypeme grilovacím kořením, osolíme, opepříme, zakápneme olejem a necháme 2 hodiny ustát v chladu. Brambory si rozdělíme na 4 stejné porce a rozpůlíme. K půlkám brambor přidáme ještě kolečka červené cibule a osolíme. Nakonec přidáme ještě kousek másla a maso. Všechny ingredience zabalíme do alobalu a vložíme na rozpálený gril. To samé uděláme i se zbývajícími porcemi. Grilujeme na mírném ohni o dobu 45ti minut. Poté pouze přendáme alobalu na talíř. Další recepty na grilované kotlety

© Viktor – Fotolia.com

Vhodná příloha: bez přílohy

Sledujte náš Facebook