Ingredience: 300 g kuřecích stehen, sůl, olivový olej, pepř, mletá pálivá paprika, koření na divočinu, kadeřavý salát, salátová okurka, cherry rajčátka
Postup: Kuře se obvykle negriluje tzv. divokým způsobem, což znamená, použití speciálního koření. Je to z důvodu, že toto koření se obvykle využívá u jiných druhů mas, například zvěřiny, nicméně tentokrát to bude jinak. Kuřecí stehna si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Připravíme si divokou marinádu – olivový olej, sůl, pepř, mletá pálivá paprika a koření na divočinu. Koření na divočinu se dá koupit už jako hotová směs, nemusí se dávat po jednom kusu od každého, to odpadá. V této směsi necháme stehna celou noc. Další den si rozpálíme gril, kam vkládáme maso a grilujeme zprudka. Hotové si vytáhneme na talíř a můžeme si připravit přílohu. Tím, že se jedná o dost nezvyklou ostrost masa, trochu to zjemníme salátem. Kadeřavý salát si omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a natrháme na menší kousky. Salátovou okurku a cherry rajčátka také omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme, okurku nakrájíme na malé kousky, cherry rajčátka rozpůlíme. Vše dáme do misky, promícháme, osolíme, opepříme, přilijeme olivový olej a znovu důkladně promícháme. Můžeme podávat ke kuřecím stehnům.
Vhodná příloha: saláty