Ingredience: 400g sýru Paneer, 4 rajčata, 4 žluté papriky, 4 červené cibule
Na marinádu: 2 žloutky, 2 lžíce oleje, 1 lžíce kari koření, špetka drceného anýzu, čerstvé oregano, 2 stroužky česneku, 1 zelená chilli paprička.
Postup: Sýr Paneer nakrájíme na plátky o velikosti průměru cibule a o síle 0,5cm. Rajčata nakrájíme na silnější plátky, papriky také a cibuli na plátky 0,5cm. Do druhé misky si připravíme marinádu smícháním všech ingrediencí. Česnek v marinádě musí být utřený se solí, chilli paprička nadrcená a oregano nasekané. Každý kousek sýru, rajčete, papriky a cibule nejprve potřeme marinádou a až poté vkládáme na gril. Grilujeme 1-1,5 minuty z každé strany. Při servírování prokládáme jednotlivé plátky sýru a zeleniny střídavě.
Vhodná příloha: domácí chléb, indické placky naan