Chřest zabalený do prosciutta

Chřest zabalený do prosciutta

Ingredience:

Chřest zabalený do prosciutta
Chřest zabalený do prosciutta

24 chřestů

8 plátků prosciutta

Detaily receptu:

Chřest povařte ve vařicí vodě 2 až 3 minuty dokud lehce nezezelená. Hned potom ho hoďte do ledové vody.

Chřest obalte prosciuttem a zajistěte párátkem.

Vajíčko rozpalte na 205°C.

Chřest grilujte 10 minut, dokud není prosciutto křupavé, obraťte na obě strany.

Related Posts

Grilovaný baklažán

Grilovaný baklažán

[caption id="attachment_4904" align="alignright" width="300"] Grilovaný baklažán[/caption] Ingredience: 300 g baklažánů, slunečnicový olej, sůl, bílé víno, chilli koření, citrón, cibule, česnek,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *