Postavíme je do vody, kterou denně měníme (3 – 5 dní). Vložíme do chladničky buď samotné do oddílu na zeleninu, nebo v alobalu. Pokud nemáme k dispozici chladničku, vezmeme kameninovou nádobu a uzavřeme alobalem (až 4 dny).
Related Posts
Grilovací směsi
Koření se jemně rozetře nebo rozemele, smíchá s olejem a nechá 1 hodinu uležet. Připravené maso se před grilováním potře připravenou
Tabulka nejdůležitějších grilovacích koření
omáčky saláty ryby maso drůbež bazalka rajčatová rajčatový telecí kuře bylinková okurkový jehněčí vepřové černobýl bylinková okurkový úhoř husa míchaný
Důležitá koření ke grilu
Správné kořenění není jen velké umění, nýbrž také otázka správného citu ve špičce prstů. Tak jako kořenění i solení musí
Příprava octa s bylinkami
Estragonový ocet 150 – 200 estragonových listů nakrájených nadrobno se přelije asi 1 l vinného octa. Po 3 – 14 dnech