Jak uchováváme bylinky čerstvé?

Postavíme je do vody, kterou denně měníme (3 – 5 dní). Vložíme do chladničky buď samotné do oddílu na zeleninu, nebo v alobalu. Pokud nemáme k dispozici chladničku, vezmeme kameninovou nádobu a uzavřeme alobalem (až 4 dny).

Related Posts

Grilovací směsi

Koření se jemně rozetře nebo rozemele, smíchá s olejem a nechá 1 hodinu uležet. Připravené maso se před grilováním potře připravenou

Tabulka nejdůležitějších grilovacích koření

omáčky saláty ryby maso drůbež bazalka rajčatová rajčatový telecí kuře bylinková okurkový jehněčí vepřové černobýl bylinková okurkový úhoř husa míchaný

Důležitá koření ke grilu

Správné kořenění není jen velké umění, nýbrž také otázka správného citu ve špičce prstů. Tak jako kořenění i solení musí

Příprava octa s bylinkami

Estragonový ocet 150 – 200 estragonových listů nakrájených nadrobno se přelije asi 1 l vinného octa. Po 3 – 14 dnech