Ingredience: 300 g kuřecího masa, olivový olej, sůl, česnek, mletá sladká paprika, bílý jogurt, kari koření, máslo, petrželka, kečup, plnotučná hořčice, broskvový džem, bílé víno, kadeřavý salát, salátová okurka, cherry rajčátka, mletý pepř, rozmarýn, tymián
Postup: Tento recept bude tak trochu zvláštní tím, že maso se bude krájet na menší kousky. Kuřecí maso si omyjeme po tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na širší kousky. Připravíme si marinádu – olivový olej, sůl, mletá sladká paprika, bílý jogurt, kari koření a rozehřáté máslo. V této směsi necháme maso marinovat přes noc. Další den si rozpálíme gril a maso vytažené z marinády na něj vkládáme, grilujeme zprudka. Hotové maso si vyndáme na talíř a ozdobíme zelenou petrželkou. Připravíme si doplněk v podobě omáčky. Smícháme si kečup, utřený česnek, sůl, plnotučnou hořčici, broskvový džem, rozmarýn, tymián a bílé víno. Důkladně promícháme a v této směsi si můžeme maso namáčet. To ale není všechno. K masu si připravíme ještě další přílohu. Kadeřavý salát, salátovou okurku a cherry rajčátka si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Kadeřavý salát natrháme na větší kousky, salátovou okurku nakrájíme na malé kousky a cherry rajčátka rozpůlíme. Vše promícháme, osolíme, opepříme a přilijeme olivový olej. Komu by vadil olivový olej, může si dát smetanu či tvaroh, případně ještě něco jiného.
Vhodná příloha: omáčky, saláty, zelenina