Ingredience: 4 kuřecí stehna, 500 brambor, 200g sušených nebo čerstvých hříbků, 4 snítky tymiánu, 4 bobkové listy, sůl, pepř, 1 lžička celého kmínu, 100g másla
Postup: Kuřecí stehna řádně očistíme a zbavíme případných zbytků peří. Stehna poté položíme na připravené plátky alobalu, osolíme, opepříme a přidáme trošku kmínu. Brambory si oloupeme a nakrájíme na plátky. Hříbky si také nakrájíme na plátky. Pokud jsou hříbky sušené, necháme nejdříve namočit ve vlažné vodě. Brambory i hříbky potom vložíme k masu, přidáme bobkový list a snítku tymiánu. Takto připravené porce zabalíme do alobalu a vkládáme na gril. Grilujeme na mírném ohni po dobu 45ti minut. Nakonec při servírování přendáme porci z alobalu na talíř.
Vhodná příloha: bez přílohy