
Ingredience: 4 bulky, 800g hovězího masa, 16 plátků anglické slaniny, 2 šalotky, 4 snítky tymiánu, 1 hrst hladkolisté petržele, sůl, pepř, 4 vejce, 4 plátky sýru Chedar, sůl, pepř, 4 lžíce kečupu, 4 lžíce majonézy
Postup: Nejprve si nameleme vepřové maso najemno do misky. K masu pak přidáme najemno nakrájené šalotky a nasekané snítky tymiánu společně s nasekanou natí hladkolisté petrželky. Ochutíme solí a pepřem a důkladně promícháme. Pak maso uložíme na 4 hodiny uležet do chladné místnosti. Z masa tvarujeme 4 placky, které potřeme olejem a vložíme na rozpálený gril. Grilujeme 4 minuty. Na gril vložíme také pánvičku, na které rozehřejeme olej a uděláme z vajec volská oka. 2 minuty z každé strany také grilujeme plátky anglické slaniny a na 1 minutu necháme na grilu opéct také rozpůlenou bulku. Na spodní bulku dáme kečup a maso. Na maso položíme plátek sýru, 4 plátky grilované slaniny a volské oko z vejce. Vrchní bulku potřeme majonézou a přiklopíme na hamburger.