Ingredience:
1 kg libového mletého hovězího masa
Vyrobená Todova originální „špinavá“ omáčka
nastrouhaný tvrdý sýr
2 nakrájené jarní cibulky
mořská sůl a čerstvý umletý pepř
6-8 housek
Detaily receptu:
Promíchejte mleté hovězí se všemi ingrediencemi popsanými výše. Smíchejte rukama všechno koření a sýr, aby to bylo rovnoměrně. Rozdělte hmotu na 6-8 stejných dílů. Mám rád, když dám karbanátek mezi pečící papír, aby byly všechny stejné výšky a tloušťky. Zformované karbanátky lehce potřete olivovým olejem, než je dáte do vajíčka. Vajíčko rozpalte na 200°C než začnete pokládat burgery. Čas přípravy se liší podle tloušťky karbanátků. Většinou stačí 8 minut na každou stranu, pak jsou burgery pevné na dotyk a dobře propečené. Housky potřete oblíbenou omáčkou, burger poskládejte a můžete servírovat.