4 jelení plátky, několik koleček sterilovaných cibulek, 1 – 2 rajčata, olej na vymazání fólie, směs koření.
Marináda: jako u jeleních plátků (viz předchozí recept).
Plátky naložíme na 6 – 8 hodin do nálevu. Pak položíme na alobal vymazaný olejem několik koleček cibulek, na ně vždy po jednom odleželém plátku zvěřiny a úplně nahoru pak po dvou plátcích rajčete. Podle chuti přidáme míchané koření (bez soli!). Každý plátek pak pevně zabalíme do fólie a především na jejích okrajích upevníme, aby vznikající šťáva nemohla z grilády unikat. Uprostřed tohoto „balíčku“ by však mělo zbýt trochu vzduchu, aby se maso mohlo mírně roztáhnout. Fólii položíme na rozpálený gril a grilujeme z každé strany asi 8 min.
Doba přípravy: 8 hod. + 30 min.