Ingredience: 600g kýty z divočáka, 150g listového špenátu, 1 hrst dlouholisté petržele, 4 stroužky česneku, 2 jarní cibulky, 50g másla, sůl, pepř, jalovec
Postup: Maso z divočáka odblaníme a opláchneme. Pak nakrájíme na 4 stejně velké plátky, které si rozložíme a naklepeme paličkou. Plátky masa osolíme a opepříme z obou strana a pro zvýraznění chuti zvěřiny přidáme i jalovec a necháme uležet. Mezitím si na gril dáme pánev, na které si necháme rozpustit máslo. Na másle si zpěníme cibulku a česnek nakrájené najemno. Pak přidáme špenát a nasekanou petrželku, promícháme a necháme ještě minutu restovat, aby listy povolily. Tuto směs rozprostřeme na plátky masa, které rolujeme a zajistíme špejlí. Pak celý závitek zabalíme do alobalu a vložíme a středně rozpálený gril. Grilujeme pozvolna po dobu 30 minut. Pak sundáme alobal a necháme ještě 2 minuty opéct pouze maso a můžeme servírovat.
Vhodná příloha: bramborové placky na grilu