Králičí zadní grilované v alobalu s žampiony

Králičí zadní grilované v alobalu s žampiony

Králičí zadní grilované v alobalu s žampiony
Králičí zadní grilované v alobalu s žampiony

Ingredience: 4 zadní nohy z králíka, 8 menších žampionů, 100g másla, 4 bobkové listy, 8 stroužků česneku, sůl, pepř

 

Postup: Králičí zadní nohy nejprve řádně odblaníme a opláchneme. Pak je ze všech stran důkladně opepříme a potřeme utřeným česnekem se solí. Králičí maso vložíme na připravené pláty alobalu. Žampiony si rozkrájíme na čtvrtiny a přidáme ke králičímu masu. Ke každému dílu dáme 1 bobkový list a 25g másla. Alobaly zabalíme a vložíme na rozpálený gril. Na středním ohni grilujeme maso 35 minut. Nakonec můžeme ještě 5 minut opékat králičí maso na roštu, aby křupalo.

 

Vhodná příloha: brambory pečené v alobalu

Related Posts

Závitky z divočáka plněné špenátem a petrželí v alobalu

Závitky z divočáka plněné špenátem a petrželí v alobalu

[caption id="attachment_3600" align="alignright" width="300"] Závitky z divočáka plněné špenátem a petrželí v alobalu[/caption] Ingredience: 600g kýty z divočáka, 150g listového
Steak z divočáka marinovaný v brusinkách

Steak z divočáka marinovaný v brusinkách

[caption id="attachment_3442" align="alignright" width="300"] Steak z divočáka marinovaný v brusinkách[/caption] Ingredience: 800g kančí kýty, 100ml kompotovaných brusinek, 4 snítky jalovce,
Králičí karbanátky s vůní jablek na grilu

Králičí karbanátky s vůní jablek na grilu

[caption id="attachment_3434" align="alignright" width="300"] Králičí karbanátky s vůní jablek na grilu[/caption] Ingredience: 800g králičího masa, 1 jablko, 3 starší housky,
Steak ze srnky marinovaný v šípku a červeném víně

Steak ze srnky marinovaný v šípku a červeném víně

[caption id="attachment_3031" align="alignright" width="283"] Steak ze srnky marinovaný v šípku a červeném víně[/caption] Ingredience: 800g srnčí kýty, hrst plodů šípku,