Příloha bude dosti klasická a krůtí maso marinované ve velmi jemné a chutné marinádě, takže se hned dáme do toho. Maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Připravíme si marinádu na krůtí filety
Recepty
Drtivá většina lidí je zvyklá na steaky z hovězího, při nejhorším z vepřového masa, ale tentokrát to bude jinak, máme tu krůtí maso. To si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Připravíme si jednoduchou marinádu.
Krůta jako drůbež spadá do tzv. bílého masa, čili je dosti prospěšná lidskému organismu. Maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Nachystáme si marinádu. Smícháme slunečnicový olej, sůl, plnotučnou hořčici, med
V tomto receptu bude opět špíz, ale pouze a výlučně z masa. Krocaní maso si omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na kousky. Připravíme si marinádu – slunečnicový olej, sůl, grilovací koření
Dnes se opět zaměříme na špíz, ale tentokrát bude hrát prim maso z krůty. Takže to si omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Nachystáme si marinádu
Krocan je velmi oblíbená drůbež především ve Spojených státech Amerických, kde je spojená především s jedním z největších svátků – Den díkuvzdání. Jindy se u nich prakticky ani krocan nedělá.
Vypadá to možná trochu složitě, ale hned uvidíme, že tomu tak vůbec není. Kuřecí maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Nakrájíme si je na menší kousky, nejlépe na kratší nudličky. Smícháme si marinádu
I tento recept bude broskvový, ale spolu s masem. Kuřecí maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Nachystáme si marinádu – slunečnicový olej, sůl, rajský protlak, mletá sladká paprika a grilovací koření.
Tato sladkost možná bude pro někoho na první pohled vypadat složitější, ale není tomu tak. Jde to opravdu snadno. Čerstvé broskve si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Rozpůlíme a zbavíme pecky. Do misky si dáme med a broskvová povidla
Na tento recept je lepší, mít broskve kompotované, ale pokud chce mít někdo pevnější strukturu, tak rozhodně čerstvé. Broskve v případě, že jsou čerstvé, musíme omýt pod tekoucí vodou a osušíme. Při čerstvosti je rozpůlíme