Teplý toast jako předkrm před grilovaným masem

sandwich isolated on whiteIngredience. 8 plátků toastového chleba, 8 plátků vepřové šunky od kosti, 4 plátky ledového salátu, 8 lístků rukoly, 2 rajčata, 4 plátky sýra, 50ml majonézy, sůl

 

Postup: Nejprve si připravíme všechny ingredience, aby příprava toastů byla rychlá a snadná. Salát a rukou si opláchneme pod tekoucí vodou a rajčata nakrájíme na plátky. Poté vložíme na rozpálený gril plátky šunky a trastového chleba. Necháme 1,5 minuty opražit z každé strany a můžeme sundat. Spodní plátek trastového chlebu namažeme majonézou, kterou jemně posolíme. Pak již vrstvíme ledový salát, plátek sýra, plátky rajčete, grilovanou šunku, rukou a přiklopíme. Servírujeme co nejdříve, aby toast i šunka byly ještě teplé.

© M.studio – Fotolia.com

Bez přílohy

Related Posts

Grilovaná nasládlá vepřová žebra

Grilovaná nasládlá vepřová žebra

[caption id="attachment_4499" align="alignright" width="300"] Grilovaná nasládlá vepřová žebra[/caption] Ingredience: 300 g vepřových žeber, sůl, olivový olej, mletá sladká paprika, citrón,
Krevety na špejli s jemnou chutí wasabi

Krevety na špejli s jemnou chutí wasabi

[caption id="attachment_4001" align="alignright" width="300"] Krevety na špejli s jemnou chutí wasabi[/caption] Ingredience: 16 středně velkých krevet, sójová omáčka, wasabi pasta,