6 – 8 porcí
2 skopové kotlety, 2 telecí kotlety, 2 vepřové kotlety, 500 g kuřecích jater, 1 vepřová svíčková, 2 šunkové plátky, asi 4 lžíce oleje, 1 lžička soli, po špetce pepře, mleté papriky a sušeného česneku, ½ lžíce sušené rozmarýny, 4 plátky ananasu z konzervy, 8 rajčat, 2 lžíce strouhaného parmazánu
Maso krátce opláchneme studenou vodou a dobře osušíme. Tuk na okrajích kotlet několikrát nařízneme. Vepřové maso krájíme na slabší plátky. Všechny druhy masa potřeme po obou stranách nachystaným olejem a grilujeme nad středním žárem nad dřevěným uhlím nebo na grilovacím roštu elektrického grilu z obou stran asi 4 – 6 minut. Plátky po skončeném grilování posolíme, opepříme, vepřové okořeníme mletou paprikou, skopové kotlety posypeme sušeným česnekem a telecí kotlety pak sušenou rozmarýnou. Na okraji grilu mírně opečeme i plátky šunky, ananasu, stejně jako rajčata, která po skončené úpravě osolíme a posypeme strouhaným parmazánem.
Příloha: hrášek dušený na másle, chřestové špičky, zelené fazolky. Podáváme stylově na dřevěných talířích či destičkách s několika druhy chleba.
Doba přípravy: 50 min.
Pokud byste chtěli masové plátky grilovat pod grilem pečící trouby, vsuňte asi 10 minut před zahájením grilování prázdnou grilovací pánev na předehřátí do trouby, která by měla být již asi 10 minut zapálená a rozžhavená.