Uzené ústřice

Ingredience:

12 ústřic s jednou skořápkou

3 lžíce nakrájené cibule

1/4 hrnku změklého másla

1/4 lžičky pepře

1/8 lžičky soli

2 lžíce nasekaného petržele

1/4 hrnku chlebových drobků

1/4 hrnku parmezánu

sůl

Detaily receptu:

Oloupejte ústřice a nechte je odkapat. Ústřice položte na jednu půlku skořápky, osolte a opepřete.

Smíchejte máslo, cibuli a petržel. Pokapejte ústřice touto směsí.

Smíchejte chlebové drobky a sýr a posypte tím směs s máslem.

Nasypte na alobal vrstvu soli a navrch dejte ústřice a dejte to do vajíčka.

Uďte na 150°C 15 minut, dokud se vršek ústřice s drobky nezačne kroutit.

Related Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *