Ingredience: 4 bulky, 700g hovězího masa, 1 větší cibule, 3 stroužky česneku, ½ hrsti koriandru, pažitka, sůl, pepř, 4 listy ledového salátu, 1 větší rajče, 4 plátky sýra Gouda, 4 lžíce krémžské hořčice, 4 lžíce kečupu, 16 plátků anglické slaniny
Postup: Hovězí maso si najemno nameleme do misky, společně s masem nameleme také cibuli a česnek k ochucení masa. Přidáme nasekaný koriandr a pažitku a maso dochutíme solí a pepřem. Vše důkladně promícháme a necháme alespoň 2 hodiny uležet v chladu. Pak z masa tvarujeme 4 karbanátky a velikosti bulky, potřeme je vodou a vkládáme na rozpálený gril, kde grilujeme z obou stran 4 minuty. Plátky slaniny grilujeme jen 2 minuty z každé strany a rozkrojenou bulku jen minutu na vnitřní straně. Spodní část bulky pak potřeme krémžskou hořčicí, položíme list salátu, plátek rajčete a maso. Na maso vložíme plátek sýra a nakonec také ogrilované 4 plátky anglické slaniny a přiklopíme vrchní bulkou.
zdroj www.miluju-hamburger.cz