Grilované broskve s borůvkami (v alobalu)

4 broskve, 200 g borůvek (nebo jahod), 8 lžiček práškového cukru, šťáva z 1 citrónu.

Vybereme si zralé středně velké broskve, omyjeme je, rozpůlíme a odstraníme pecku. Polovinu broskve umístíme na čtverec z dvojitého alobalu. Do dutiny broskve vložíme čerstvé či mrazené borůvky (nebo jahody), posypeme 2 lžičkami cukru a pokapeme 1 lžičkou citrónové šťávy. Pevně je zabalíme do alobalu a grilujeme na grilu při středním žáru asi 18 – 20 minut, přičemž je jednou obrátíme.

Doba přípravy: 45 min.

Related Posts

Grilované broskvové půlky

Grilované broskvové půlky

[caption id="attachment_4973" align="alignright" width="300"] Grilované broskvové půlky[/caption] Ingredience: broskve, slunečnicový olej, sůl, med, mandle, vanilková zmrzlina, smetana ke šlehání 33
Grilované plátky ananasu

Grilované plátky ananasu

[caption id="attachment_4970" align="alignright" width="300"] Grilované plátky ananasu[/caption] Ingredience: ananas, slunečnicový olej, sůl, voda, rum, mletá skořice, cukr, máslo, koňak, zakysaná
Grilované banánové plátky

Grilované banánové plátky

[caption id="attachment_4967" align="alignright" width="300"] Grilované banánové plátky[/caption] Ingredience: banány, slunečnicový olej, sůl, med, vaječný likér, hořká čokoláda, rum, mletá skořice,
Karamelový banán

Karamelový banán

[caption id="attachment_4960" align="alignright" width="300"] Karamelový banán[/caption] Ingredience: banány, máslo, cukr, slunečnicový olej, sůl, cibule, bílé víno, plnotučná hořčice, rajský protlak