Sójová marináda s citrónem

½ šálku sójové omáčky, ½ šálku citrónové šťávy, ½ šálku oleje, 1 bobkový list, ½ lžičky pepře, 1 stroužek česneku.

Smícháme sójovou omáčku, citrónovou šťávu, salátový olej, bobkový list, pepř a rozetřený
česnek.
Použijeme k marinování hovězího masa. Maso (až do 3 kg) a marinádu vložíme do většího plastikového sáčku. Pevně uvážeme, vložíme do mísy. Ponecháme až do 3 dnů v chladničce, přičemž často obracíme. Před grilováním necháme odkapat. Touto marinádou můžeme polévat maso i během grilování.

Related Posts

Směs na napichování masa

Směs na napichování masa

Ingredience: Směs na napichování masa 2 hrnky jablečného džusu nebo moštu  1/2 hrnku jablečného octa  1/2 hrnku vody  1/4 hrnku