Ingredience: 4 větší steaky z tuňáka, 1 citron, 500g rajčat, 10 lístků bazalky, celý pepř, 4 mrkve, sůl, pepř, olivový olej
Postup: Plátky z tuňáka si rozložíme na prkénko a potřeme olivovým olejem. Pak každý plátek z obou stran pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Takto připravené plátky necháme uležet 1 hodinu v chladné místnosti. Mezitím si nakrájíme rajčata na kostičky a mrkve na nudličky. Zeleninu rozdělíme na 4 stejné hromádky. Na jednotlivé hromádky zeleniny vložíme ještě plátek tuňáka, zabalíme do alobalu a vložíme na gril. Grilujeme na mírném ohni 12 minut. Při servírování na talíř nejprve dáme zeleninu, přes kterou položíme plátek masa.
Vhodná příloha: zelenina stačí i jako příloha