
Ingredience: 16 středně velkých krevet, sójová omáčka, 2 lžičky wasabi pasty, sůl, bílý pepř, 2 lžíce sezamových semínek, 2 stroužky česneku
Postup: Krevety je nejprve zapotřebí důkladně oloupat a opláchnout pod tekoucí vodou. Po opláchnutí necháme osušit a mezitím si připravíme marinádu. Do misky si dáme sójovou omáčku společně s wasabi pastou, přidáme utřený česnek, bílý pepř a trochu soli.můžeme přidat i trochu oleje, pokud by byla hustá. Důkladně promícháme a touto marinádou potřeme každou krevetu. Každou krevetu také napíchneme na špejli a vložíme na gril. Grilujeme 3 minuty z každé strany a v průběhu stále potíráme zbylou marinádou. Po vyjmutí z grilu krevety z obou stran posypeme sezamovými semínky.
Vhodná příloha: pečivo nebo bez přílohy