Losos v bylinkách na javorovém prkně

Losos v bylinkách na javorovém prkně

Ingredience:

Losos v bylinkách na javorovém prkně
Losos v bylinkách na javorovém prkně

4 filety lososa

2 lžíce medové hořčice

 1/4 hrnku mixu bylin, rozsekaných (pažitka, petržel, kopr, rozmarýn, bazalka a máta

olivový olej, sůl a pepř

Detaily receptu:

Dvě hodiny před grilováním napusťte prkno. Rozpalte gril na nejvyšší hodnoty (200-300°C).

Prkno pomažte olivovým olejem a dejte na gril.

Lososa lehce zakápněte olejem.

Smíchejte hořčici a bylinky v malé misce a směsí potřete lososa. Osolte a opepřete podle chuti.

Když začne prkno vonět, snižte teplotu, dejte filety na gril stranou s kůží na prkno a grilujte 15-30 minut.

Related Posts

Grilovaný aljašský losos

Grilovaný aljašský losos

Ingredience: Grilovaný aljašský losos 4 steaky lososa  1/2 hrnku másla 3 lžíce kečupu 1 lžíce worcesteru 1 lžíce sušené hořčice
Uzený losos naložený v medu

Uzený losos naložený v medu

Ingredience: Uzený losos naložený v medu půl litru vody  1/2 hrnku soli  3/4 hrnku medu  1/4 hrnku zlatého rumu  1/4
Losos s pikantní omáčkou

Losos s pikantní omáčkou

Losos s pikantní omáčkou Ingredience: 2 lososové steaky 1 lžíce čerstvé citronové šťávy  1 1/2 lžičky rozpuštěného másla sůl a

Uzený duhový pstruh

Ingredience: Uzený duhový pstruh 4 očištění a umytí duhoví pstruzi 2 lžičky mořské soli 2 lžičky čerstvě namletého pepře 1

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *