Ingredience: 4 filety z mořského vlka, 1 čerstvá červená řepa, 2 lžíce cukru, 1 citron, , snítka rozmarýnu, snítka tymiánu, bílý mletý pepř, sůl, olivový olej
Postup: Filety z mořského vlka nejprve řádně omyjeme a položíme na přípravnou plochu, kde jednotlivé plátky osolíme a opepříme z obou stran. K plátkům ryby přidáme citrónovou kůru, zakápneme olivovým olejem a necháme 2 hodiny marinovat. Červenou řepu si nakrájíme na plátky o síle 1 cm a přidáme k nim nasekaný rozmarýn s tymiánem, také zakápneme olejem a necháme marinovat. Na rozpálený gril si nejprve vložíme plátky řepy, které obalíme v cukru a dáme grilovat a hned v zápětí i mořského vlka. Obojí grilujeme 5 minut z každé strany. Při servírování nejprve na talíř vložíme plátky grilované řepy s karamelem na povrchu a přes ně i plátek mořského vlka.
Vhodná příloha: rozpékaná bageta s bylinkovým máslem