Ingredience: 8 spišských vepřových párků, 8 bulek na hot dogy, 2 nakládané okurky, 4 listy ledového salátu, 40g másla
Ostrý dip: 150ml ostrého kečupu, 1 lžička worcesterové omáčky, špetka sójové omáčky, 1 červená cibulka, 1 lžička nasekané petrželky, 1 chilli paprička, mletý pepř
Jemný nasládlý dip: 120ml majonézy, 60ml plnotučné hořčice, 30ml krémžské hořčice, 1 citron, 30 ml medu, sůl, mletý pepř
Postup: Nejprve si připravíme omáčky, které budou na párcích. Na ostrou omáčku nakrájíme cibulku najemno a nasekáme také chilli papričku. Pak vložíme cibulku s papričkou do misky s kečupem, přidáme worcesterovou a sójovou omáčku, nasekanou petrželku a mletý pepř. Vše zamícháme a necháme 1 hodinu uležet. Na sladkou omáčku si smícháme majonézu, oba druhy hořčice a medu. Vše ještě zakápneme citrónovou šťávou a dochutíme solí a pepřem. Také necháme uležet 1 hodinu v chladu. Bulky na hot dogy si nařízneme po celé délce a vnitřek promažeme máslem. Vložíme párky na gril a za stálého otáčení grilujeme 6 minut. Bulky si také vložíme na gril a necháme je ohřát 1 minutu z každé strany. Pak bulku vyložíme plátkem salátu, plátky nakládaných okurek, přidáme párek a polijeme dipem. Servírujeme hostům vždy od každého druhu hot dogu jeden kus.
Vhodná příloha: smažené hranolky nebo bez přílohy