
Ingredience: 4 bulky se sezamem, 600g kuřecích prsou, 2 jarní cibulky, 8 lístků bazalky, 4 poloviny kompotovaných broskví, 2 nakládané okurky, 4 listy ledového salátu, 4 plátky sýru gouda, 4 lžíce kečupu, sůl, pepř
Postup: Kuřecí prsa najemno nameleme do misky. K masu přidáme také najemno nakrájenou jarní cibulku a nasekané lístky bazalky. Jen jemně osolíme a opepříme a necháme 2 hodiny uležet v chladu. Mezitím si vyndáme kompotované poloviny broskví, nakrájíme je na kolečka a dáme osušit na papírový ubrousek. Z masa tvarujeme placky, vkládáme na gril a z každé strany grilujeme 3 minuty. Plátky broskve pak dáme také na gril a grilujeme jen 1 minutu z každé strany. Na grilu také opečeme rozkrojenou bulku. Hamburger připravíme tak, že na spodní polovinu bulky dáme kečup, salát a plátky grilované broskve. Pak přidáme maso, na něj plátky nakládaných okurek, plátek sýra a můžeme přiklopit vrchní polovinou bulky.