Romantické toasty

4 plátky toastového chleba, 4 lžíce másla, 500 g žampiónů, špetka soli, kmínu, pepře a petrželky.

Z bílého chleba vykrojíme kruhové plátky, potřeme máslem. Očištěné žampiónové hlavičky dusíme 5 – 7 minut na másle. Okořeníme a necháme vychladnout. Připravené plátky ozdobíme hustě naskládanými hlavičkami dušených žampiónů. Grilujeme 3 – 4 minuty a podáváme zdobené sekanou petrželkou.

Doba přípravy: 30 min.

Related Posts

Kynuté indické placky se sýrem Gouda

Kynuté indické placky se sýrem Gouda

[caption id="attachment_3946" align="alignright" width="300"] Kynuté indické placky se sýrem Gouda[/caption] Ingredience: ¾ hrnku vlažného mléka, 3 hrnky hladké mouky, lžička

Bageta s bylinkovým pestem

Ingredience: 4 předpečené francouzské bagety, 4 stroužky česneku Na pesto: olivový olej, 1 jarní cibulka, 12 lístků bazalky, lístky rukoly,