Tento steak bude dosti ostrý, takže kdo zrovna nevyznává pikantní krmě, tak by se raději měl tohoto vzdát. Vepřové maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Smícháme si ostrou marinádu
Recepty
Grilované kuře se dá koupit dneska v podstatě všude, ale platí pravidlo, že když si ho uděláme sami doma, chutná nám víc – tak to prostě je – přímá úměra. Kuře si omyjeme pod tekoucí vodou
Vepřové maso je lehčí na přípravu než hovězí, co se týká tvrdosti masa, což je ale pochopitelné. Maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Nachystáme si jemnou marinádu – slunečnicový olej,
Vepřová žebra budou tentokrát máčený hlavně v tekutých věcech. Omyjeme je pod tekoucí vodou a osušíme. Smícháme si tuto marinádu – sůl, vepřový vývar, zeleninový vývar, drůbeží vývar, citrónová kůra a najemno nasekaná petrželka
Játra spadají mezi vnitřnosti a málokdo je chce jíst jako takové, protože jsou podle jejich názoru suché, ovšem při správné přípravě to tak nemusí být. Takže játra si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Nachystáme si marinádu
Tento recept je spíše chuťovka, která se dá kupříkladu využít, když člověk zrovna nemá chuť na maso, případně chce k jídlu něco lehčího na žaludek. V podstatě je to velmi jednoduché. Vezmeme si chléb dle vlastního výběru
Tenhle recept bude dost ostrý, takže se hodí spíše pro muže. Vepřová žebra si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Smícháme si marinádu z těchto surovin – olivový olej, sůl, mletý černý pepř, mletý barevný pepř, černé pivo
Sezóna dýní je spíše na podzim, to však neznamená, že by se jimi nemohlo maso tzv. říznout. Vepřová žebra si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Připravíme si marinádu – olivový olej, sůl, mletý pepř a dýňový kompot. Kompot dáme celý
Kuřata jsou nejoblíbenější drůbeží na českém stole a dneska budou opět jiná. Nejprve si kuřecí kousky omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Smícháme si jednoduchou marinádu – olivový olej, sůl, plnotučná hořčice, citrónová šťáva a kůra
Vepřová žebra patří sice mezi klasiku, ale v tomto receptu budou mít asijské aroma, a to dosti výrazně. Vepřová žebra si tedy omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Připravíme si marinádu na asijský způsob