Toast „Regina“

4 krajíčky kmínového chleba, 100 g trvanlivého salámu, 40 g másla, 2 sladkokyselé okurky, ½ banánu, 4 plátky ementálu, 1 lžička sekané pažitky, kečup.

Krajíčky chleba krátce grilujeme. Na ně dáme nejdříve najemno nakrájený salám, potom tenké plátky okurky, které prokládáme kolečky banánu. Přikryjeme ementálem a grilujeme 4 – 5 minut. Horké toasty zdobíme kečupem a sekanou pažitkou.

Doba přípravy: 15 min.

Related Posts

Kynuté indické placky se sýrem Gouda

Kynuté indické placky se sýrem Gouda

[caption id="attachment_3946" align="alignright" width="300"] Kynuté indické placky se sýrem Gouda[/caption] Ingredience: ¾ hrnku vlažného mléka, 3 hrnky hladké mouky, lžička

Bageta s bylinkovým pestem

Ingredience: 4 předpečené francouzské bagety, 4 stroužky česneku Na pesto: olivový olej, 1 jarní cibulka, 12 lístků bazalky, lístky rukoly,