Ovoce na jehle

Různé čerstvé nebo konzervované ovoce (ananas, datle, hrušky, broskve apod.), 1 šálek medu, 1 ½ lžíce citrónové šťávy, olej, máslo.

Ovoce nakrájíme na stejnoměrné kousky, které střídavě navlékneme na grilovací jehly potřené olejem. Ovoce potřeme směsí medu s citrónovou šťávou. Grilujeme je několik minut při středním žáru a občas potíráme máslem. Musíme dávat dobrý pozor, aby se ovoce nespálilo. Zbývající medovou směs ohřejeme a podáváme spolu s ovocem.

Doba přípravy: 50 min.

Related Posts

Grilované broskvové půlky

Grilované broskvové půlky

[caption id="attachment_4973" align="alignright" width="300"] Grilované broskvové půlky[/caption] Ingredience: broskve, slunečnicový olej, sůl, med, mandle, vanilková zmrzlina, smetana ke šlehání 33
Grilované plátky ananasu

Grilované plátky ananasu

[caption id="attachment_4970" align="alignright" width="300"] Grilované plátky ananasu[/caption] Ingredience: ananas, slunečnicový olej, sůl, voda, rum, mletá skořice, cukr, máslo, koňak, zakysaná
Grilované banánové plátky

Grilované banánové plátky

[caption id="attachment_4967" align="alignright" width="300"] Grilované banánové plátky[/caption] Ingredience: banány, slunečnicový olej, sůl, med, vaječný likér, hořká čokoláda, rum, mletá skořice,
Karamelový banán

Karamelový banán

[caption id="attachment_4960" align="alignright" width="300"] Karamelový banán[/caption] Ingredience: banány, máslo, cukr, slunečnicový olej, sůl, cibule, bílé víno, plnotučná hořčice, rajský protlak