Tento recept nebude o celém kuřeti, nýbrž o jeho kouskách, navíc z povětšiny na bylinkové marinádě. Maso si tedy omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Připravíme si marinádu, která se bude skládat kromě pár surovin ze samých bylinek
Recepty
Tento recept bude velmi jednoduchý. Maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Nachystáme si marinádu – slunečnicový olej, sůl, plnotučná hořčice, kremžská hořčice, sladká hrubozrnná bavorská hořčice
Tohle bude trochu speciální recept, protože to bude na dřevěné špejli nebo tyčce. Maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Připravíme si marinádu smíchanou z těchto surovin – slunečnicový olej, sůl, mletý pepř, utřený česnek
Milovníci grilování nejspíš už o těchto křídlech slyšeli, pro ostatní je zde tady tento recept. Jedná se vlastně o americký styl grilovaného receptu, ale my to trochu zmodifikujeme. Kuřecí křídla si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme
Tentokrát bude kuřecí maso naložené v trochu ostřejší marinádě a doplněno bude speciálními másly. Maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Nachystáme si marinádu – slunečnicový olej, sůl, utřený česnek, mletá pálivá paprika a mletý pepř
Dnešní kuřecí stehna v tomto receptu budou ve velmi jemné a sladké marinádě. Maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Nachystáme si sladkou a jemnou marinádu. Smícháme slunečnicový olej, sůl, mletou sladkou papriku
Jak už je patrné z názvu, nebude tento recept pro zapřisáhlé abstinenty, i když alkohol se sice vypaří, avšak abstinenti by to ani tak nejspíš do úst nevzali. Pro ty ostatní je zde postup. Maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme
Na tento recept nemusí být jenom kuřecí prsíčka, klidně se může použít i jiná část z kuřecího. Maso si omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Připravíme si tuto marinádu – slunečnicový olej, sůl, mletá sladká paprika
Filátka jsou velmi tenké plátky masa, tento výraz se používá spíše u jiných druhů jatečných mas, než je kuřecí, ale proč ne. Maso si tedy omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme. Nachystáme si marinádu – slunečnicový olej, sůl, rajský protlak, chilli omáčka
Klobásy jsou asi ta největší klasika, avšak ne všichni je dávají do marinády, nicméně tahle dnešní bude trochu jiná. S klobásami se nemusí nic dělat, co se týká očisty, takže se rovnou půjde namíchat marináda. Smícháme slunečnicový olej, sůl, rajský protlak