Salámové dukátky

12 plátků tyrolského salámu (silných asi ½ cm), 4 vejce, špetka soli, špetka pepře, 1 lžíce oleje, malý svazeček pažitky

Plátky salámu i se slupkou rožníme 4 – 5 minut na rozpáleném grilu. Syrová vejce smícháme se solí, pepřem a drobně nasekanou pažitkou a nalijeme na pánev. Grilované plátky plníme míchanými vejci.

Příloha: chléb, paprikový salát.

Doba přípravy: 15 minut.

Related Posts

Domácí turistický salám

Suroviny na 5 kg 1,2 kg libového hovězího (naloženého) 1 kg hovězích výřezů 1 kg hovězí kýty (mladší maso) 0,8

Domácí šunka

[caption id="attachment_5285" align="alignright" width="300"] Hotová domácí šunka[/caption] Suroviny 10 kg libového vepřového, nejlépe z kýty, ale může být například i
Domácí habanossi

Domácí habanossi

[caption id="attachment_5277" align="alignright" width="300"] Domácí habanossi[/caption] Suroviny Skopová střeva v kalibru 20-22 mm 1 kg hovězí přední 1,3 kg ořezky

Domácí uherská klobása

[caption id="attachment_5273" align="alignright" width="300"] Domácí uherská klobása[/caption] Suroviny Na 10 kg uherských klobás budeme potřebovat: 4 kg vepřové plece 5