Ingredience: 350g vepřové plece, 350g vepřového bůčku, 100g špeku, 4 cibule, 2 chilli papričky, 4 lžičky worcesterové omáčky, domácí grilovací koření, sůl, pepř, 200ml oleje
Postup: Vepřový bůček i vepřovou plec si nakrájíme na stejně velké kostky. Na menší kostky si nakrájíme špek. Do oleje si nasypeme množství grilovacího koření, sůl, pepř, worcesterovou omáčku a přidáme 2 nadrcené chilli papričky. Vše důkladně promícháme, aby se ingredience spojily. Nakrájené maso si připravíme do misky a zalijeme připravenou marinádou. Necháme uležet nejlépe přes noc. Druhý den maso střídavě napichujeme na grilovací nerezovou špejli a prokládáme kolečky cibule. Vložíme na gril, kde grilujeme 16 minut. Při grilování otáčíme a potíráme zbylou marinádou.
Vhodná příloha: americké brambory