4 plátky moskevského chleba, 30 g čerstvého másla, 2 loupané banány, 1 hruška, 1 aromatické jablko, 4 lžičky rozinek, 2 lžičky cukru, 4 lžičky pomerančové šťávy, mleté oříšky, strouhaná čokoláda.
Plátky chleba krátce grilujeme a potřeme máslem. Banán rozpůlíme podélně a položíme příčně na chleba. Ostatní ovoce krájíme na plátky a položíme na toasty. Rozinky vložíme pod plátky jablek. Pocukrujeme, pokapeme pomerančovou šťávou a posypeme mletými oříšky. Grilujeme 5 – 7 minut. Ještě horké toasty posypeme strouhanou čokoládou a podáváme.
Oblíbenou přísadou na nejrůznější toasty jsou míchaná vejce. Připravíme je zvlášť na pánvi. Přidáme rozsekanou pažitku, muškátový oříšek, sůl, pepř a kari. Vajíčka jsou mnohem chutnější, přidáme-li trochu čerstvého mléka.