Ingredience: 600g vepřové kotlety (bez kosti), směs barevného celého pepře, sůl, 2 snítky rozmarýnu, 4 stroužky česneku, olej
Postup: Vepřovou kotletu zbavíme blan, řádně omyjeme a rozdělíme na 4 plátky cca. 150g. Do hmoždíře si nasypeme směs celého barevného pepře a rozdrtíme najemno. Nasypeme do misky, kam přidáme ještě sůl, prolisovaný česnek, rozmarýn a vše zalijeme olejem a řádně rozmícháme pak do marinády vkládáme plátky masa a necháme uležet v chladu 2 hodiny. Pak maso vyjmeme, osušíme utěrkou a vložíme na rozpálený gril, kde upravíme grilované kotlety 7 minut z každé strany. Stále při grilování potíráme marinádou n maso.
© Kesu – Fotolia.com
Vhodná příloha: hranolky, čerstvá zelenina