Vepřové medailonky v hořčičné omáčce

Vepřové medailonky v hořčičné omáčce

Ingredience:

Vepřové medailonky v hořčičné omáčce
Vepřové medailonky v hořčičné omáčce

1 kg vepřové panenky

3 lžíce rostlinného oleje

1 lžíce kremžské hořčice

 1/2 lžičky mořské soli

 1/2 skleničky bílého vína

Hořčičná omáčka:

1 3/4 hrnku smetany na šlehání

 1/4 hrnku kremžské hořčice

 1/4 lžičky soli

 1/8 lžičky bílého pepře

Detaily receptu:

Smíchejte olej, hořčici, sůl a pepř a dobře promíchejte. Vepřové potřete. Potom dejte na 8 hodin maso do lednice v plastové krabičce.

Panenku dělejte na grilu rozpáleném na 150°C. Dělejte asi 25 minut a každých deset minut polévejte vínem.

Během vaření si připravte hořčičnou omáčku.

Servírujte panenku nakrájenou na plátky. Plátky polijte omáčkou.

Related Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *