Ingredience: 4 bulky, 800g vepřového masa, 4 snítky rozmarýnu, 2 šalotky, 4 stroužky česneku, 2 lžíce dijonské hořčice, 16 plátků anglické slaniny, 1 červená cibule, 2 rajčata, 4 sterilované okurky, 4 plátky listového salátu, 4 plátky sýru chedar, 4 lžíce krémžské hořčice, 4 lžíce hořčično-medového dipu, olivový olej
Na dip: 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce majonézy, 1 lžíce krémžské hořčice, 2 lžíce medu, ½ citronu, sůl
Postup: Nejprve si vepřové maso nameleme najemno, přidáme k němu najemno nakrájenou šalotku, utřené stroužky česneku se solí, nasekaný rozmarýn, krémžskou hořčici a dochutíme solí a pepřem. Maso důkladně zamícháme a necháme 4 hodiny uležet v chladu. Mezitím si připravíme hořčično-medový dip, který také necháme uležet. V jedné misce smícháme majonézu, oba druhy hořčice, med, přidáme citronovou šťávu a nastrouhanou kůru a ochutíme solí. Vše promícháme a necháme uležet s masem. Maso pak vyjmeme z chladu, vytvoříme z něho 4 placky, které potřeme olivovým olejem a vložíme na gril. Grilujeme 4 minuty z každé strany. Plátky slaniny grilujeme 2 minuty z každé strany a nakonec necháme na 1 minutu opéct i rozpůlenou bulku. Spodní část bulky potřeme hořčično-medovým dipem, poklademe list salátu a maso. Na maso vložíme rozpéct sýr, pomažeme dijonskou hořčicí, položíme kolečka cibule, rajčete a sterilované okurky. Pod svrchní bulku natřenou medovým dipem ještě dáme plátky grilované slaniny a přiklopíme.