Marinovaná vepřová panenka

Ingredience:

Marinovaná vepřová panenka
Marinovaná vepřová panenka

1,5 kg panenky

 2 lžíce sojové omáčky

2 lžíce suchého sherry

1 lžíce hnědého cukru

1 lžíce lehkého stolního oleje

 1 1/2 lžičky medu

1 lžička rozmačkaného česneku

 1/2 lžičky skořice

Detaily receptu:

Smíchejte všechny ingredience.

Namažte na maso, uzavřete do pytlíku a dejte přes noc do lednice.

Vajíčko rozpalte na 150°C a 35 minut nechte doutnat na nepřímé vaření. Maso polévejte během procesu zbytky marinády. Grilujte dokud maso nebude ugrilované podle vašich představ.

Related Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *