Ingredience: 400g vepřového bůčku, 400g vepřové kýty, 2 cibule, 100ml plnotučné hořčice, 50ml dijónské hořčice, lžička medu, 75ml kečupu, 200ml piva, sůl, pepř olej
Postup: Nejprve si na stejně velké kostky nakrájíme oba druhy vepřového masa. Každý druh masa si rozdělíme do samostatných misek, protože každý druh masa bude mít odlišnou marinádu. Pro marinádu na bůček si smícháme oba druhy hořčice, přidáme trochu oleje, sůl, pepř a med. Tuto směs nalijeme na maso a řádně promícháme. Pro marinádu na kýtu smícháme kečup s pivem a také osolíme a opepříme a nalijeme na maso. Když jsou oba druhy masa naložené, necháme je uležet přes noc. Druhý den napichujeme střídavě druhy masa na grilovací jehlu společně s kolečky cibule a vkládáme na gril. Grilujeme 12 minut.
© jukovskyy – Fotolia.com
Vhodná příloha: šťouchané brambory